Munkens Ekologiska Meny

Vecka 9

Varmrätt

Sejfärsbiff (MSC), potatismos (krav), gräddsås på Famnarps svamp (krav)

Helstekt fläsksida från Stammen lång, rotsakspytt (Gotland) och gräddsås

Vegetarisk bönlasagne från Saltå kvarn

Ekologisk aubergine grillad med olivolja, tomatsås och ris

Soppa

Krämig ekologisk spenatsoppa med hackat ägg

Sallad

Kycklingsallad

Räksallad med ägg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

Munkens Ekologiska Meny

Vecka 5